website achtergrond

Sterk in software ontwikkeling

Tomek Prentki is een ervaren en gedreven .NET Specialist. Hij beschikt over brede programmeerkennis en kennis van ontwikkelmethoden, tools, technieken en Microsoft producten, zoals SharePoint, SQL Server, Silverlight en Visual Studio. Tomek weet snel en efficiƫnt de juiste oplossing te vinden voor uw applicatie.

Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan en toegepast binnen wereldwijd en nationaal opererende klanten zoals: ING, Ordina, Macaw, Asito, TNT, Sara Lee, Wehkamp, Deloitte, Elsevier, Decleor en andere gerenommeerde bedrijven.

Zijn gedrevenheid, vakbekwaamheid en professionele aanpak zorgen ervoor dat hij in staat is complexe en ingewikkelde bedrijfsprocessen te doorgronden. Hierdoor kan hij zijn opdrachtgevers deskundig adviseren.

Naast zijn passie voor techniek, heeft Tomek veel kennis en ervaring opgebouwd in het coƶrdineren en coachen van de multidisciplinaire teams. Zijn doorzettingsvermogen, duidelijk doelen stellen en ervaring, maakt Tomek kenmerkend om de projecten op tijd af te ronden.

SNEL - FLEXIBEL - DOELGERICHT

Microsoft certificaat Microsoft certificaat Microsoft certificaat
ITIL Certificaat ASL Certificaat BiSL Certificaat Prince2 Certificaat Scrum Master Certificaat